(Afstudeer/Meewerk) Stage Bedrijfskunde

Locatie: Veghel

 

IP Zanten is een technische groothandel, die door het samengaan met IP Duursma, opereert vanuit 16 vestigingen in Noord-, Oost-, Midden- en Zuid-Nederland. Op dit moment werken we met ruim 240 medewerkers aan de continuïteit van onze dienstverlening. We hebben een ontspannen familiecultuur en een sterke groeiambitie waaraan jij een bijdrage kunt leveren.

 

Functieomschrijving

Als stagiair bedrijfskunde krijg jij de verantwoordelijkheid om het kwaliteitssysteem van Zanten en Duursma met elkaar te integreren. Hierbij start je met het maken van een analyse van beide kwaliteitssystemen. Jij brengt de verschillen in kaart en jij komt met een plan van aanpak voor de integratie. Daarnaast krijg jij de mogelijkheid om jouw zelf geschreven plan van aanpak in de praktijk uit te gaan voeren. Tijdens het uitvoeren van de opdracht maak je kennis met verschillende afdelingen en processen binnen de organisatie. Tot slot is er ruimte voor initiatief en eigen inbreng.

 

Wat bieden wij?

Naast een stagevergoeding van €400 bruto per maand bij een 40-urige stageweek, bieden wij een uitdagende, afwisselende en vooral ook leerzame stageplek. Je krijgt de ruimte, vrijheid en de begeleiding om jouw stage zo optimaal mogelijk uit te voeren. Ook krijg je ook de ruimte voor eventuele projecten of opdrachten die vanuit school uitgevoerd moeten worden.

 

Jouw profiel

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting van Bedrijfskunde;
  • Je neemt verantwoordelijkheid en weet op professionele wijze met vertrouwelijke informatie om te gaan;
  • Je bent nauwkeurig, proactief en durft mee te denken;
  • Je weet van aanpakken en bent initiatiefrijk;
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.

 

Ben jij de bedrijfskunde student die warmloopt voor deze stage? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Wij ontvangen jouw motivatie en CV graag via sklaassen@zanten.nl.