Allround administratief logistiek medewerker (24-40 uur)

 

Locatie: Veghel  

 

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan ? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!  

 

IP Zanten is een technische groothandel, die door het samengaan met IP Duursma, opereert vanuit 16 vestigingen in Noord-, Oost-, Midden- en Zuid-Nederland. Op dit moment werken we met ruim 240 medewerkers aan de continuïteit van onze dienstverlening. We hebben een ontspannen familiecultuur en een sterke groeiambitie waaraan jij een bijdrage kunt leveren.

 

Over de functie  

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nauwkeurige en gedreven administratief/logistiek medewerker in ons centrale magazijn. Je verwerkt manco`s en retouren. Hierbij heb je contact met interne afdelingen (inkoop/verkoop) en klanten en leveranciers. Ook andere voorkomende magazijnwerkzaamheden worden door jou uitgevoerd. Hierbij voer je met name controlewerkzaamheden uit en kan je worden ingezet worden voor diverse werkzaamheden binnen ons logistiek centrum. Kortom een leuke afwisselende baan !

 

Hoe ziet een werkdag eruit?

Je begint de dag met een kop koffie en het doornemen van je e-mails en de planning voor de dag. Je zorgt dat je alle benodigde documentatie bij de hand hebt. Daarna begin je met het verwerken van manco's en retouren. Je controleert de producten en documentatie, en handelt deze af in overleg met de interne afdelingen, klanten en leveranciers. Tijd voor een pauze. Je neemt de tijd om te eten, ontspannen en te socializen met je collega’s en weer op te laden voor de middag. Daarna ga je verder met diverse werkzaamheden binnen het logistieke centrum. Je controleert de binnenkomende en uitgaande goederen en zorgt dat deze op de juiste plek in het magazijn terechtkomen. Je maakt gebruik van interne systemen om de voorraad bij te houden en eventuele afwijkingen te signaleren. Je sluit de dag af door de werkplek netjes achter te laten en eventuele openstaande zaken af te handelen. Je bespreekt met je leidinggevende of er nog bijzonderheden zijn waar je de volgende dag mee aan de slag moet. Je gaat naar huis en hebt een voldaan gevoel over de afgeronde werkzaamheden van de dag.  

 

Wat bieden wij jou?  

Door voortdurend te investeren in onze mensen willen we een gezond werkklimaat creëren, waarin ruimte is voor initiatieven, medezeggenschap, scholing en betrokkenheid. Verder bieden we jou:

- Een afwisselende en uitdagende baan, met een prettige, open en informele werksfeer.

- Ruimte voor eigen creatieve inbreng en vormgeving.

- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

- Een goed salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.  

- Vooruitzicht op een vaste baan.

 

Functie eisen  

- Je hebt een opleiding en ervaring op mbo-niveau.

- Je bent commercieel, klantgericht en flexibel inzetbaar.

- Je bent nauwkeurig, leergierig en kunt zelfstandig werken.

- Je bent een echte teamplayer, maar kunt ook zelfstandig werken.

- In het bezit van rijbewijs B.

 

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je nieuwsgierig naar ons, stuur dan je CV en motivatie naar vacature@zanten.nl of kijk op onze website www.ipzanten.nl. Voor vragen kun je contact opnemen  met Tim Huijdts, Operationeel Directeur 0413-348549.