Allround Magazijn-/baliemedewerker (40 uur per week)

Locatie: Waalwijk

Vind jij het leuk om zowel magazijnwerkzaamheden te doen als de klant te woord staan? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

 

Zanten is een technische groothandel die opereert vanuit 5 vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Binnen Zanten heerst een ontspannen familiecultuur en een sterke groeiambitie waaraan jij een bijdrage kunt leveren.

Over de functie
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven magazijnmedewerker die graag in direct contact staat met de klant. Je bemant de balie en staat de klanten te woord. Daarnaast verzamel je orders en maak je deze verzendklaar, je ruimt binnenkomende goederen in en houdt het magazijn op orde. Je voert hierbij controlewerkzaamheden uit en bezorgt goederen bij de klant. Ook andere voorkomende magazijnwerkzaamheden worden door jou uitgevoerd.

Wat wij je bieden
Door voortdurend te investeren in onze mensen willen we een gezond werkklimaat creëren, waarin ruimte is voor initiatieven, medezeggenschap, scholing en betrokkenheid. Verder bieden we jou:
- Ruimte voor eigen creatieve inbreng en vormgeving.
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
- Een passend salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functie eisen
Zanten is gespecialiseerd in technische artikelen, je bent hier dan ook de hele dag mee bezig. Daarom is het van belang dat je over kennis beschikt van onder andere gereedschappen, werktuigen en overige industriële producten. Je hebt een opleiding op lbo plus (met ervaring)/mbo-niveau. Je bent commercieel en klantgericht, een teamplayer en bent bereid jezelf te ontwikkelen. Daarnaast ben je woonachtig in Waalwijk of omstreken en in het bezit van een rijbewijs B.

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel en ben je nieuwsgierig naar ons, stuur dan je CV en motivatie naar vacature@zanten.nl of kijk op onze website www.ipzanten.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met Ron de Vlam, Vestigingsmanager Waalwijk 06-22456661.