Chauffeur / Extern magazijnbeheer

 

Locatie: Waalwijk  

 

Vind jij het leuk om een baan als chauffeur te hebben met afwisseling en klant contact? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

 

IP Zanten is een technische groothandel, die door het samengaan met IP Duursma, opereert vanuit 16 vestigingen in Noord-, Oost-, Midden- en Zuid-Nederland. Op dit moment werken we met ruim 240 medewerkers aan de continuïteit van onze dienstverlening. We hebben een ontspannen familiecultuur en een sterke groeiambitie waaraan jij een bijdrage kunt leveren.  

 

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nauwkeurige en gedreven chauffeur welke tijdens zijn werkzaamheden ook verantwoordelijk is voor het extern magazijnbeheer van diverse van onze klanten. Naast deze werkzaamheden zul je tijdens de overige tijd werkzaamheden in ons eigen magazijn in Waalwijk vervullen. Ook andere voorkomende magazijnwerkzaamheden worden door jou uitgevoerd.  

 

Wat bieden wij jou?

Door voortdurend te investeren in onze mensen willen we een gezond werkklimaat creëren, waarin ruimte is voor initiatieven, medezeggenschap, scholing en betrokkenheid. Verder bieden we jou:  

-          Een afwisselende en uitdagende baan, met een prettige, open en informele werksfeer.

-          Ruimte voor eigen creatieve inbreng en vormgeving.

-          Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

-          Een passend salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.  

 

Functie eisen

Zanten is gespecialiseerd in technische artikelen, je bent hier dan ook de hele dag mee bezig. Daarom is het van belang dat je over kennis beschikt van onder andere gereedschappen, werktuigen en overige industriële producten. Je hebt een opleiding op lbo plus (met ervaring)/mbo-niveau. Je bent commercieel en klantgericht, een teamplayer en bent bereid jezelf te ontwikkelen. Daarnaast ben je woonachtig in Waalwijk of omstreken en in het bezit van een rijbewijs B.  

 

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je nieuwsgierig naar ons, stuur dan je CV en motivatie naar vacature@zanten.nl of kijk op onze website www.ipzanten.nl.  

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Ron de Vlam, Vestigingsmanager Waalwijk 06-22456661.