Commercieel Medewerker Buitendienst m/v

 

Locatie: Veghel

 

IP Zanten is een technische groothandel, die door het samengaan met IP Duursma, opereert vanuit 16 vestigingen in Noord-, Oost-, Midden- en Zuid-Nederland. Op dit moment werken we met ruim 240 medewerkers aan de continuïteit van onze dienstverlening. We hebben een ontspannen familiecultuur en een sterke groeiambitie waaraan jij een bijdrage kunt leveren.

 

Wat je dagelijks gaat doen

Als commercieel medewerker buitendienst ben je een belangrijke schakel binnen onze organisatie. Je bent voortdurend bezig met het planmatig versterken van de klantrelatie en de doorontwikkeling van de commerciële resultaten. Je ambieert het om nieuwe klanten aan ons te binden door perfecte kwaliteit en service te bieden. Een eigen netwerk kan hierin helpen. Tevens onderhoud en verstevig je de banden met de bestaande relaties. Je beantwoordt vragen, geeft advies en ondersteuning waar dat nodig is. Ondersteuning van je directe collega's is bij ons vanzelfsprekend. Daarnaast kun je altijd terugvallen op de overige afdelingen op ons hoofdkantoor. De lijntjes binnen onze organisatie zijn kort.

 

Wat jou kenmerkt

Een commercieel medewerker buitendienst bij Zanten is servicegericht en enthousiast. Je bent een gedreven persoonlijkheid en je bent in staat een goede balans te kiezen in het goed beheren van bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten. Bekendheid met de klanten in onze branche is een groot voordeel.  De veel omvattende functie is je op het lijf geschreven.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Wij vinden het belangrijk dat je ondernemend en proactief bent en goed zelfstandig kunt werken. Tegelijkertijd is samenwerken belangrijk en vinden wij het prettig als jij ook bijdraagt aan deze teamdynamiek. Verder:

  • Werk en denk je minimaal op MBO+ niveau.
  • Heb je bij voorkeur ervaring in de branche.
  • Ben je woonachtig in de omgeving van Veghel.

 

Wat wij jou bieden

Door voortdurend te investeren in onze mensen willen we een gezond werkklimaat creëren, waarin ruimte is voor initiatieven, medezeggenschap, scholing en betrokkenheid. Verder bieden wij jou:

  • Een afwisselende en uitdagende baan, met een prettige, open en informele werksfeer;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
  • Een marktconform salaris, mede afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak en de mogelijkheid voor een studiekostenvergoeding;
  • Een plekje in een gedreven en enthousiast team.

 

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je nieuwsgierig naar ons, stuur dan je CV en motivatie o.v.v. "vacature medewerker buitendienst Veghel" naar vacature@zanten.nl of kijk op onze website www.ipzanten.nl. Heb je nog vragen over de inhoud van de functie? Dan kun je contact opnemen met de heer F. van Katwijk, regiomanager , via telefoonnummer 06 - 22 99 09 95.