Logistiek Medewerker (32-40 uur)

Locatie: Waalwijk

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

IP Zanten is een technische groothandel, die door het samengaan met IP Duursma, opereert vanuit 16 vestigingen in Noord-, Oost-, Midden- en Zuid-Nederland. Op dit moment werken we met ruim 240 medewerkers aan de continuïteit van onze dienstverlening. We hebben een ontspannen familiecultuur en een sterke groeiambitie waaraan jij een bijdrage kunt leveren.

Over de functie
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nauwkeurige en gedreven logistiek medewerker in ons magazijn. Je verzamelt orders en maakt deze verzendklaar, je ruimt binnenkomende goederen in en houdt het magazijn op orde. Hierbij voer je controlewerkzaamheden uit. Ook andere voorkomende magazijnwerkzaamheden worden door jou uitgevoerd. Een spoedbestelling naar onze klant brengen hoort er ook bij. Kortom een leuke afwisselende baan!

Wat bieden wij jou?
Door voortdurend te investeren in onze mensen willen we een gezond werkklimaat creëren, waarin ruimte is voor initiatieven, medezeggenschap, scholing en betrokkenheid. Verder bieden we jou:

- Een afwisselende en uitdagende baan bij het leukste familiebedrijf van Brabant, met een prettige, open en informele werksfeer.
- Ruimte voor eigen creatieve inbreng en vormgeving.
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
- Een passend salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

-      Vooruitzicht op een vaste baan.

Functie eisen
-          Je hebt een opleiding op lbo plus (met ervaring)/ mbo-niveau.

-          Je bent commercieel, klantgericht en flexibel inzetbaar.

-          Je bent nauwkeurig, leergierig en kunt zelfstandig werken.

-          Je bent een echte teamplayer, maar kunt ook zelfstandig werken.

-          In het bezit van rijbewijs B.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je nieuwsgierig naar ons, stuur dan je CV en motivatie naar vacature@zanten.nl of kijk op onze website www.ipzanten.nl. Voor vragen kun je contact opnemen  met Ron de Vlam, Vestigingsmanager Waalwijk  06-22456661.