Medewerker Databeheer (24-40 uur per week)

Locatie: Hoofdkantoor Veghel


IP Zanten is een technische groothandel, die door het samengaan met IP Duursma, opereert vanuit 16 vestigingen in Noord-, Oost-, Midden- en Zuid-Nederland. Op dit moment werken we met ruim 240 medewerkers aan de continuïteit van onze dienstverlening. We hebben een ontspannen familiecultuur en een sterke groeiambitie waaraan jij een bijdrage kunt leveren.


Over de functie
Jij wordt onderdeel van de afdeling Databeheer. Deze afdeling heeft als doelstelling de product-/artikeldata naar een hoger kwaliteitsniveau te tillen. Binnen een team van drie personen zul jij met name product- en prijsinformatie verzamelen, analyseren, bewerken en correct (geautomatiseerd) verwerken in de systemen. Hierbij staat het enterprise resource planning systeem (ERP) centraal en creëer jij tevens de juiste basis voor een optimale samenvoeging van de data met het Product informatie systeem (PIM). Je hebt een proactieve instelling en weet daardoor de benodigde gegevens zelf bij de verschillende leveranciers of interne afdelingen te verkrijgen.

Artikelstammen opzetten, data scraping en nog veel meer; in deze functie komt het allemaal voorbij. Hierbij moet je het ene moment weten af te dalen tot het ultieme detailniveau en het volgende moment moet je vanuit gedegen analyse weer boven de materie kunnen uitstijgen. Dit is de kans om jouw stempel te drukken op het onderwerp ‘productdata’ binnen Zanten.


Wat wij je bieden
Door voortdurend te investeren in onze mensen willen we een gezond werkklimaat creëren, waarin ruimte is voor initiatieven, medezeggenschap, scholing en betrokkenheid. Verder bieden we jou:

  • Een uitdagende baan, met een prettige, open en informele werksfeer.
  • Ruimte voor eigen creatieve inbreng en vormgeving.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
  • Een passend salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Functie eisen

  • Je hebt tenminste een MBO+ opleiding afgerond en beschikt bij voorkeur over relevante werkervaring.
  • Je hebt uitstekende kennis van MS Excel en bent vaardig met meerdere ICT systemen.
  • Je bent iemand met oog voor detail en je werkt accuraat.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, waarbij je de teamafspraken respecteert.

 

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel en ben je nieuwsgierig naar ons, stuur dan je CV en motivatie naar vacature@zanten.nl of kijk op onze website www.ipzanten.nl

Voor vragen kun je contact opnemen met Tim Huijdts, Tel 0413-348549.