Oproepkracht magazijn (4-12)

Locatie: Veghel

Ben jij een paar uur in de week beschikbaar en vind jij het leuk om magazijnwerkzaamheden uit te voeren? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

IP Zanten is een technische groothandel, die door het samengaan met IP Duursma, opereert vanuit 16 vestigingen in Noord-, Oost-, Midden- en Zuid-Nederland. Op dit moment werken we met ruim 240 medewerkers aan de continuïteit van onze dienstverlening. We hebben een ontspannen familiecultuur en een sterke groeiambitie waaraan jij een bijdrage kunt leveren.


Over de functie Wij zijn op zoek naar enthousiaste, nauwkeurige en gedreven oproepkrachten. Je verzamelt orders en maakt deze verzendklaar, je ruimt binnenkomende goederen in en houdt het magazijn op orde. Hierbij voer je controlewerkzaamheden uit. Ook andere voorkomende magazijnwerkzaamheden worden door jou uitgevoerd, waaronder het bezorgen van pakketten aan onze klanten. Bij voorkeur ben je daarom in het bezit van een rijbewijs B.


Wat bieden wij jou?

-Een afwisselende en uitdagende baan, met een prettige, open en informele werksfeer.

-Werktijden tussen 08:00 tot 17:00 uur van ma t/m vr.

-Een goed uurloon (inclusief 8% vakantiegeld en 9,62% verlof- en feestdagentoeslag).  

 

Interesse?

Ben je enthousiast en ben je nieuwsgierig naar ons, stuur dan je gegevens naar vacature@zanten.nl of kijk op onze website www.ipzanten.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Frank van Katwijk, Vestigingsmanager Veghel  06-22990995.