Productinformatie medewerker - Optimaliseer onze online presentatie en klantbeleving! (32-40 uur)  

 

Locatie: Veghel

 

IP Zanten is een technische groothandel die opereert vanuit 16 vestigingen in Noord-, Oost, Midden- en Zuid-Nederland. Op dit moment werken we met ruim 240 enthousiaste medewerkers aan de continuïteit van onze dienstverlening. Onze ontspannen familiecultuur en sterke groeiambitie bieden een dynamische omgeving waarin jij een waardevolle bijdrage kunt leveren.

 

Over de functie

Als Productinformatie medewerker speel je een cruciale rol in het toegankelijk maken en actueel houden van onze productinformatie. Je werkt samen met het PIM-team en bent verantwoordelijk voor het beheren van de artikeldata met betrekking tot technische specificaties, afbeeldingen en documenten. Hierdoor draag je direct bij aan de juiste informatievoorziening op onze webshop. 

 

Dit ga je doen

- Je maakt gebruik van Excel om een groot deel van de werkzaamheden uit te voeren, zoals het beheren en organiseren van productinformatie.

- Je onderhoudt contact met leveranciers om relevante data op te vragen en verwerkt deze gegevens nauwkeurig in Excel.

- Je vult het PIM-systeem aan en zorgt ervoor dat de informatie up-to-date blijft door middel van Excel.

- Je creëert nieuwe kenmerken en maakt de juiste vertaalslagen om de kenmerken te normaliseren, waarbij Excel een waardevol hulpmiddel is.

Het resultaat van jouw werk is direct zichtbaar op onze webshop.

 

Met behulp van Excel zul je dus een essentiële rol spelen in het beheren en verbeteren van onze productinformatie. Dit biedt jou de mogelijkheid om je Excel-vaardigheden verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan onze online presentatie en klantbeleving.

 

Wie ben jij

- Je bent flexibel, nauwkeurig en gedisciplineerd.

- Je hebt ervaring met het werken in Excel of je wil dit leren.

- Affiniteit en/of ervaring met techniek is een pluspunt.

 

Wat bieden wij jou?

Door voortdurend te investeren in onze mensen willen we een gezond werkklimaat creëren, waarin ruimte is voor initiatieven, medezeggenschap, scholing en betrokkenheid. Verder bieden we jou:

 

- Een uitdagende baan, met een prettige, open en informele werksfeer.

- Ruimte voor eigen inbreng en vormgeving.

- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

- Een passend salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je nieuwsgierig naar ons, stuur dan je CV en motivatie naar vacature@Zanten.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Tim Huijdts, Tel: 0413 348549