UITGEBREIDE SERVICE MOGELIJKHEDEN
ALTIJD EEN OPLOSSING VOOR UW PROBLEEM

IP Zanten heeft in Weert haar centrale servicewerkplaats. Hier verzorgen wij reparaties, onderhouden wij machines en gereedschappen  en is ons hydrauliekcentrum gevestigd. Wij komen graag bij u langs.  Of u biedt uw reparatie of te onderhouden machine aan bij een van onze filialen; wij verzorgen dan de rest.

Service mogelijkheden


Onderhoud en reparatie van hydraulische en pneumatische componenten, zoals hydraulische slangen en -cilinders.

Engineering, bouw, installatie en in bedrijfsstelling van (mobiele) hydraulische, pneumatische en mechanische aandrijvingen.

Onderhoud en reparatie van diverse merken reinigingsmachines, zoals Kärcher, Nilfisk en Ruwac hogedrukreinigers, schrobmachines en stofzuigers.

Onderhoud en reparatie van diverse soorten elektrisch handgereedschap, zoals haakse slijpers, schroefmachines, boorhamers, etc.
Onderhoud van Lasapparatuur

Uitvoeren van diverse ATEX en NEN keuringen zoals NEN 3140 (elektrisch gereedschap). NEN 2484 (klimmateriaal) NEN 818 (hijs en hefmiddelen onder de haak) NEN-EN 361 363 (klimgordels en harnassen) NEN-EN 1004 (rolsteigers) EN 15635 (magazijnstellingen en stalen opbergsystemen) en kalibratie van moment-sleutels volgens DIN EN ISO 6789.

Onze geschoolde technici kunnen altijd een oplossing voor uw probleem vinden! Infomeer bij een van onze filialen of onze centrale werkplaats in Weert.