TRAINEE LOGISTIEK/MAGAZIJN

Heb je een technische opleiding, kom je net van school en heb jij de ambitie door te groeien in de techniek? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

Zanten is een technische groothandel die opereert vanuit 5 vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. We hebben een ontspannen familiecultuur en een sterke groeiambitie waaraan jij een bijdrage kunt leveren. Vanuit ons magazijn leveren wij dagelijks aan onze klanten, die erop vertrouwen dat dit volgens planning verloopt.

Over de functie
Voor onze hoofdvestiging in Veghel zijn wij op zoek naar een enthousiaste, nauwkeurige en gedreven junior magazijnmedewerker. Je verzamelt orders en maakt deze verzendklaar, je ruimt binnenkomende goederen in en houdt het magazijn op orde. Hierbij voer je controlewerkzaamheden uit. Ook andere voorkomende magazijnwerkzaamheden worden door jou uitgevoerd.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende en uitdagende baan bij het leukste familiebedrijf van Brabant, met een prettige, open en informele werksfeer. We bieden een passend salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor de Technische Groothandel. Bovendien heb je bij ons goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Functie eisen
Zanten is gespecialiseerd in technische artikelen. Daarom is het van belang dat je geïnteresseerd bent in gereedschappen, werktuigen en overige industriële producten. We vragen een opleiding op lbo plus/mbo-niveau. Je bent fulltime/flexibel inzetbaar, commercieel, klantgericht en bereid jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je nieuwsgierig naar ons, stuur dan je CV en motivatie naar vacature@zanten.nl of kijk op onze website www.ipzanten.nl Voor vragen kun je contact opnemen met Angelique van Gestel, HR (0)413 34 85 81