VMI Chauffeur

Locatie: Veghel

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan? Dan hebben wij een vacature voor jou!


IP Zanten is een technische groothandel, die door het samengaan met IP Duursma, opereert vanuit 16 vestigingen in Noord-, Oost-, Midden- en Zuid-Nederland. Op dit moment werken we met ruim 240 medewerkers aan de continuïteit van onze dienstverlening. We hebben een ontspannen familiecultuur en een sterke groeiambitie waaraan jij een bijdrage kunt leveren.

Over de functie
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nauwkeurige en gedreven VMI - Chauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het wekelijks aanvullen/scannen van de voorraadkasten/magazijnen op locatie bij de klant. Je bent het verlengstuk/klankbord van de buitendienst bij de klant, samen zorg je ervoor dat de klant van A tot Z ontzorgt wordt.


Wat bieden wij jou?
Door voortdurend te investeren in onze mensen willen we een gezond werkklimaat creëren, waarin ruimte is voor initiatieven, medezeggenschap, scholing en betrokkenheid. Verder bieden we jou:

-Een afwisselende en uitdagende baan, met een prettige, open en informele werksfeer.

-Ruimte voor eigen creatieve inbreng en vormgeving.

-Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Een passend salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Functie eisen

Zanten is gespecialiseerd in technische artikelen, je bent hier dan ook de hele dag mee bezig. Daarom is het een pré dat je over kennis beschikt van onder andere gereedschappen, werktuigen en overige industriële producten.

- Je hebt een opleiding op lbo plus (met ervaring)/mbo-niveau of studeert nog via BBL/BOL.

- Je bent commercieel, klantgericht, flexibel inzetbaar en bent bereid jezelf te ontwikkelen.

- Je bent nauwkeurig, leergierig en kunt zelfstandig werken.

- Je bent een echte teamspeler.

- Je bent in het bezit van rijbewijs B


Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel en wil je onderdeel zijn/worden van onze Zanten familie stuur dan je CV en motivatie naar vacature@zanten.nl of kijk op onze website www.ipzanten.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Frank van Katwijk, tel. 06-22990995.